fbpx

Prskalice (hladne fontane)

Neka vaš događaj bude zapamćen, uz naše posebne efekte, zasigurno znamo kako zadiviti mnoštvo svojim strahovitim inspirativnim zatvorenim vatrometom ili očaravajućim eksplodirajućim izdanjima. Bez obzira na prigodu, ne ostavljamo ništa slučajnosti, samo trajni dojam čuđenja na vas i vaše goste. Naš tim ljudi je specijaliziran za takav rad specijalnih efekata i sigurni smo da možemo učiniti da Vaš događaj bude profesionalno isplaniran, imajući na umu sigurnost i misiju koja se neće zaboraviti.

Prvi ples

Naši paketi

Odaberite neke od naših paketa iz ponude.

  • PRVI PLES
  • BOJANJE PROSOTRA
  • RASVJETA ZA PLESNI PODIJ
  • ALL IN ONE "LOVE"

Niski dim (ples na oblacima)

Niski dim je idealan na svim mjestima gdje se  pleše. Pokreti kroz dim koji se mota oko nogu plesača  jako je zanimljiv.
Niski dim je  jako romantičan. Njime možete dočarati pomalo čarobnu atmosferu pogotovo ako dim obojimo reflektorima u boji.
Radi o najspektakularnijem efektu za prvi ples jer se, u kombinaciji s rasvjetom, postiže dojam da mladenci plešu na oblaku

Hladne fontane za prvi ples/tortu

Hladne fontane su efekt koji se najčešće koristi za prvi ples, rezanja torte, izlaska iz Crkve. Uređaji proizvode efekt prskalica u visini 3 metra i trajanju od 30 ili 60 sekundi ovisno o odabiru klijenta. 

Bojanje prostora

Bojenje prostora se radi na jedan od 3 navedena načina: bojenje zidova,( “light up” tehnikom na svaka 3metra), bojenje stropova ili kombinacija koju toplo preporučujemo obje metode ali na Vama je da odlučite.

Pored pojedinačnih detalja rasvjete, poput inteligentne rasvjete i svjetlosnih zraka, nudimo kompletne rasvjetne sustave koji mogu promijeniti lice mjesta i vaše zabave. Profesionalna svjetla koja stvaraju uvijek različite igre, uz ritam glazbe i s mnogo boja i nijansa.

Rasvjeta za plesni podij

Rasvjeta za plesni podij je rasvjeta koja se prilagođava svakom trenutku i protokolu Vaše svadbene svečanosti.
Rasvjeta na vjenčanju nije disco rasvjeta, ne bi trebala biti, ukoliko ju kontrolira educirana profesionalna osoba. To je rasvjeta koja će od najobičnijeg prostora napraviti jednu scenu koja će biti NE prepoznatljiva.

All in one "LOVE"

Prateći želje mladenaca, stvorili smo najtraženije pakete naših usluga. Paketi su to usluga koje nadopunjuju jedna drugu i time stvaraju upravo ono sve što rasvjeta i specijalni efekti moraju stvoriti – bajku. Imali smo viziju stvoriti pakete usluga koji će mladencima ispuniti sve što traže, ili malo manje za one koji ne žele sve, i koji u sebi imaju uključene putne troškove/djelomično uključene. Vizija je ispunjena, na Vama je samo da izaberete svjetlosnu bajku.