DJ ZA DJEVOJAČKE / MOMAČKE

Na pravom ste mjestu u potrazi za party DJ-a!

Datum vjenčanja sve je bliži, Vi ste sve više uzbuđeni,treba Vam nešto za opuštanje. Imate puno mogućnosti izbora za party ili zabavu?!
Ako želite ostati izvan problema i dobro se zabaviti, obratite nam se za jedan dobar Party, djevojačku ili momačku noć. Vi odaberete lokaciju, a mi ćemo vam osigurati profesionalnog DJ-a.
S našim jedinstvenim i modernim DJ Pultom zasigurno Vam daje sofisticirani WOW izgled u bilo kojem okruženju, udružen s našom nevjerojatnom prilagođenom programiranom svjetlosnom misijom koja nas zasigurno izdvaja iz gomile!
Za reprodukciju najviših kvaliteta zvuka koristimo najnoviju Pioneer DJ, Yamaha,RCF opremu. Bez obzira na vaš ukus, imamo opsežnu kolekciju glazbe, koja pokriva sva desetljeća i žanrove, mogućnosti su beskrajne.
Naš je zadatak party DJ-a ispuniti taj plesni podij i pripremiti zabavu te vam pružiti noć za pamćenje.
Nudimo opsežne mogućnosti rasvjete, moving head uređaje,scenere, lasere,bar i par rasvjetu, disko kuglu,AKKU rasvjetu (bez kablova) koju koristimo za bojanje prostorija,računalno upravljanje koje zasigurno dodaje novu dimenziju našoj ukupnoj proizvodnji svjetla.
Dobro je poznato pravilo da nema dobre zabave bez kvalitetne rasvjete i vrhunskog zvuka!

U onom trenutku kada se počinje planirati vjenčanje neovisno o tome da li si mladoženja ili kum krečeš sa skupljanjem ideja za momačku večer

U onom trenutku kada se počinje planirati vjenčanje neovisno o tome da li si mladenka ili kuma, krečeš sa skupljanjem ideja za djevojačku večer